FREDERICIA

Anne´er en ener: Frivilligheden banker i hendes hjerte

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Lørdag den 3. juni blev Anné Guldager kåret som årets kvinde i Fredericia – og det ramte hende lige i frivilligheds hjertet

Lørdag den 3. juni blev Anné Guldager fejret som årets kvinde i Fredericia af organisationen KFUF – Kvindelige Fliserpudsere “Udi”. Anné har dedikeret sit liv til frivilligt arbejde og har været aktiv i utallige foreninger gennem årene. Hendes utrættelige indsats og engagement har gjort hende til en sand inspiration for Fredericia.

Anne Guldager har altid haft en brændende passion for at hjælpe andre og bidrage til samfundet. Hendes frivillige arbejde har spændt bredt, lige fra at arbejde med socialt udsatte grupper til at støtte lokale spejderklubber og kulturinitiativer. Hendes betydningsfulde bidrag har ikke blot beriget livet for dem, hun har hjulpet, men har også været med til at skabe et stærkere og mere sammenhængende frivillighedssamfund i Fredericia.

Desværre står Anné Guldager i dag over for udfordringer i form af en gigtlidelse, der gradvist begrænser hendes muligheder for at fortsætte sit frivillige arbejde. Selvom hun kæmper med sygdommen, har Anné ikke ladet den stoppe hende.

For at hædre hendes enestående bidrag til lokalsamfundet og som anerkendelse for hendes imponerende mod og styrke, har Anne Guldager modtaget prisen som årets kvinde i Fredericia. Denne anerkendelse er ikke blot et bevis på hendes fortjenstfulde arbejde, men også et symbol på den dybe taknemmelighed og respekt.

Historien om Anne Guldager og hendes utrolige rejse vil blive fortalt på DanmarkC TV lørdag. Det er en mulighed for at lære mere om hendes oplevelser, udfordringer og triumfer, og det er en historie, der med sikkerhed vil inspirere og røre mange mennesker.

Lørdag bringer DanmarkC TV et interview med Anne´Guldager, og bringer klip fra overrækkelsen af prisen som Årets kvinder i Fredericia.