Kort Nyt

Andreas Odbjerg følte sig 100

Det populære danske artist – Andreas Odbjerg, besøgte lørdag Tøjhuset

Der var alle artistens hits, som vi kender fra radioen og Spotify – Stor mand, Føler mig selv 100 og mange flere, da Andreas Odbjerg lørdag, gav koncert i Tøjhuset i Fredericia.

Udsolgte koncerter, hitparader og Danmarks mest spillede nummer. Andreas Odbjerg har for alvor sat sig stålfast på den danske musikscene. 

Andreas Odbjerg er en kunstner, som befinder sig lige på kanten med hans politiske tilråb, hans nærværende liveperformances og hans humoristiske historiefortællinger. 

2021 blev for alvor året, hvor Andreas Odbjerg sang sig ind i danskernes hjerter og historiebøgerne med ”i morgen er der også en dag”. En sang, der har sat sig i danskernes livshistorier. 

Andreas Odbjerg er på Danmarks tour med hans bedste venner og en hitparade, der indebærer storhittet ”føler mig selv 100”, ”velkommen tilbage”, ”i morgen er der også en dag”, ”STOR MAND” og en lang række nye numre til at vælte publikum bagover. 

Nedenfor kan du se et flot fotogalleri fra koncerten – kan du finde dig selv på et af billederne? (Fotograf: Ole Sejrup)