DanmarkC TV

Home Læserdebat Analytiker, folkeoplyser, kloge Åger mv.:
Analytiker, folkeoplyser, kloge Åger mv.:

Analytiker, folkeoplyser, kloge Åger mv.:


Kald Jer bare analytiker og folkeoplyser. Fakta er, I er på samme niveau som influenser på YouTube, i prøver bare at promover Jer selv som ”jeg ved bedre”, havde I mod nok til at gøre en rigtig forskel deltog I, i det demokratiske politiske arbejde på lige fod med det Danmark der prøver at gøre en rigtig forskel ud fra de personlige holdninger de pågældende har til samfundet.

De der ikke deltager i politisk arbejde men løbende ytrer sig er hovedsagelige selvbestaltet kloge Åger der i Deres lukkede osteklokker skælder og smælder på alt, ja gamle sure mænd (M/K) som netop føler intet parti har rum nok til Dem, da De uanset partifarve jo altid skal indgå nogle kompromiser på et eller flere områder, men ikke magter dette, så er man måske tæt på det intolerante. Tiderne skifter og selv de mest stivnakkede bør være omstillingsparat.

JJP. Populisme er en del af demokratiet og ikke noget man skal læse om i en bog, da det er almen viden, at skyde på alt der bevæger sig, uden selv at tage et ansvar via politisk deltagelse eller andet er også populisme, se mig hør mig, Jeg ved bedre.

JJP’s bemærkninger omkring Nye Borgerliges holdning til ankesager er typisk for de der ikke kender til hvordan politik er i den virkelige verden. Med kun et byrådsmandat kan man ikke trylle, derfor er værdien af rette timing vigtig så effekten bliver størst. Man er ikke illoyal over for politiske modstandere. Ved at pege på et problem kan der forhåbentlig afsættes rette resourcer til et givent område, derved kan man styrke borgerne retssikkerhed og serviceniveau. Det er det man som folkevalgt skal: Varetage borgernes tarv og forvalte skattekroner ansvarligt, ikke feje det under gulvtæppet.

JJP henviser til et af byrådsmedlem Karsten Byrgesens læsebreve. Læserbrevet er baseret på fakta og føler du dig krænket af dette på andres vegne, så fred med det, MEN de krænkede har ikke altid ret, som eks. i dette tilfælde, de har bare en anden mening / holdning til tingene og er for fintfølende / intolerante til at acceptere andre har en modsat mening.

Moralsk skrøbelighed over sandhed er det, der har bragt Danmark i den nuværende kaotiske situation med mange ting inkl. indvandring. Nye Borgerlige tænker i løsninger på udfordringer også de svære, vi gemmer os ikke bag en hæk, vi kommer med fakta og håndtere det ud fra det mandat vi har på tinge og i byråd. At være overfølsom og skrøbelig omkring svære emner, er noget typisk venstreorienterede humanioras har fået indført som politisk korrekthed, se hvor det har ført Danmark hen, selv Statsministeren har nydeligt fra tingets talerstol erkendt eks, tidligere tiders udlændingepolitik ikke var god.

Generelt har vi iblandt de Danske politikkere en stor politisk inkompetence, der fører til ideologisk sludder og stærke embedsmænd, de færreste på tinge har haft et rigtigt arbejde. Der er stensikkert folk på tinge og i byråd der ikke kan rede Deres egen seng, men forventer de nemt kan løse landets problemer uden praktiske færdigheder og faglig baggrund. Det samme gælder for kloge Ågerne, da det er nemt at sidde bag en skærm og en pen og bjæffe op uden baggrund og reel indsigt i udfordringerne og objektiv vidnesbyrd om forholdene.

Ved de kommende politiske debatmøder vil der være placeret politiske modstandere der gentagene gange stiller samme spørgsmål i et forsøg på at på paneldeltagerene til at selvmodsige, der vil være kloge Åger og selvbestaltede debattører mv. der gør det samme.

Der vil også være borgere med en dagsorden der er personlig eller politisk og som ønsker at høre paneldeltagernes mening og forventede handlinger til et givent emne. De sidste er de borgere Nye Borgerlige vægter da de har noget vigtigt de ønsker berørt og vi som parti også kan lære af. De øvrige prøver hovedsagelig at forplumre debatterne.

For en god ordens skyld og forskånelse af læserne, vil Jeg ikke modsvare hvad end der kommer af tilbagemeldinger på dette indlæg, fra de der føler sig truffet, så bliver det bare useriøst mudderkastning der ikke har interesse for nogen. Der er vigtigere politiske agendaer der skal behandles.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia