FREDERICIA

Aland bliver modtaget med stil

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

_92A9285
Foto: Per Arnesen/TV 2

Ung fredericianer med stor stemme vinder Voice Junior 2014

Blandt de mange danskere, der fulgte finalen af Voice Junior 2014 på TV 2, lørdag aften, sad givet også mange fredericianere. For blandt de tre finalister var en ung fyr på 14 år med navnet Aland – bosiddende her i Fredericia.

Hans coach, Joey Moe har tidligere udtalt om Aland, at han er en sand kunstner. Og det beviste Aland på fineste vis, da han fremførte sangen ’All of Me’, der resulterede i stor begejstring hos både publikum og de tre dommere.

Hvem, der skulle vinde Voice Junior, var ene og alene op til seerne. Det var resultatet at seernes sms’er, der gjorde Aland til vinder af årets Voice Junior 2014.

Aland er blevet fejret i København her i weekenden, og mandag morgen kan han opleves kl.7.12 i Go’ Morgen Danmark. Herefter går turen hjem til Fredericia, hvor første pitt stop for Aland bliver hans skole, Ullerupbæk Skole, afdeling Nørre Alle. Her står klassekammerater, øvrige elever, lærere og borgmester Jacob Bjerregaard med flere klar til at tage imod Aland og hans familie, så den unge, nykårede Voice Junior vinder kan blive fejret lokalt.
Se indslaget på DanmarkC TV i nyhederne – Mandag