FREDERICIA

AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Der er gode oplevelser for børn og familier i efterårsferien på Fredericia Bibliotek

 

PRESSEFOTO - KommoderimFREDERICIA : Så er efterårsferien igen lige om hjørnet, og hvis man mangler noget at lave sammen med børn og børnebørn, er der gode muligheder for at finde inspiration til aktiviteter i Fredericia Biblioteks arrangementer.

 

Mandag den 13. oktober er der Kommoderim kl. 10.30 for de 5-8 årige. Mikkel Nordin Frost fortæller, spiller guitar, synger og fortæller om de skøre ting han trækker frem fra sin kommode, samtidig med han gør tegninger levende med en iPad.

 

Tirsdag den 14. oktober er der, om formiddagen, tre Pop-cake workshops med Karin og Lone, hvor børnene selv får lov til at dekorere små fine pop-cakes på pind. Workshoppen er for børn fra 6 år.

 

Onsdag den 15. oktober kl. 10.30-12 kan man møde konservator Peter Børgesen, der bl.a. arbejder med at udstoppe fugle. Mens konservatoren arbejder kan børnene se nærmere på hans værktøjskasse, eller lave en fuglekasse til at tage med hjem og hænge op i haven.

 

Torsdag den 16. oktober, kl. 10-12 er der Manga workshop for de større børn på 9-15 år. Illustrator og tegner Martin Nebelong Henningsen lærer fra sig om den japanske tegneserieform manga.

 

Billetter til alle arrangementer koster 30 kr. pr. stk. og kan købes på www.fredericiabib.dk og i Informationen på Fredericia Bibliotek.