Politiets døgnrapport

Ældre kvinde i Erritsø udsat for bedrageri og lokket til at udlevere Mastercard og kontanter

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

I dagens døgnrapport gentager vi dele af den opfordring vicepolitiinspektør Mikkel Ross kom med i går

Bedrageri
En ældre kvinde på 78 år i Kildeparken, Erritsø Fredericia, var i går udsat for bedrageri.
Vedkommende blev ringet op af en mand der udgav sig for at være fra NETS. Denne person har stillet en hel masse spørgsmål, som kvinden besvarede.
Det endte med, at telefon bedrageren bad kvinde lægge Mastercard og kontanter i en kuvert, og denne kuvert blev efterfølgende afhente, og NETS vil så løse kvindens problemer fremadrettet. Denne person var naturligvis ikke fra NETS.
Anmeldelsen er foretaget af et familiemedlem.
Politikommissær Emil Jensen opfordrer til, at vi fortæller vores ældre medborgere, at hverken NETS eller banker kontakter deres kunder på den måde, eller afhenter bankkort m.v.

DanmarkC TV gentager den opfordring der kom fra politiet i går, om ikke at lade værdifulde genstande stå i vindueskarmen hvor en tyvagtig rudeknuser kan komme til dem:
Vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Mikkel Ross: “Vi har haft 20 af denne slags indbrud siden årsskiftet. Vi tager det meget seriøst og arbejder med at få fanget gerningsmanden. Vi har også nogle spor at gå ud fra, men jeg kan ikke komme nærmere ind på efterforskningen.”

“Som et forebyggende element skal man lige overveje, om det er en god ide at sætte værdifulde ting i vindueskarmen, men vi har en tyveknægt løs der render og bevidst stjæler de her lamper,” lyder det videre fra vicepolitiinspektøren, “det er en gerningsmand der har fundet ud af, det er en nem måde at stjæle, og de er let omsættelige. Vi er overbeviste om det er den samme gerningsmand, der har fundet ud af, at der er større risiko ved at bryde et hus op. Her ved han ikke om der er nogen hjemme eller ej. Det nemme er her, at han lynhurtigt knuser ruden, stjæler lampen, og så er han videre.” slutter Mikkel Ross sin opfordring.