FREDERICIA

ÅRETS FREDERICIA KLIP HAR VARME STØVLER PÅ

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Hvad har varme støvler og hjerter med hinanden at gøre? Bliv klogere til afsløringen af årets Fredericia Klip torsdag den 6. november på Fredericia Bymuseum

FredericiaklipDorthe Christensen er kunstneren bag akvarelmotiverne på hjerterne, og sammen med museet har hun valgt årets tema for den 13. udgave af Fredericia Klip, som igen i år tager afsæt i tre ting med relation til museet.

Tidligere har temaet f.eks. været tre slags kål fra Kringsminde, tre forskellige roser fra museets rosenhave, og de gamle soldateruniformer har også været inspirationskilde til de fine hjerteklip.

Fredericia Klip startede i 2001 og rummer nu 39 forskellige hjerter i de 13 klip. De kan bruges til både juletræet, vintergrene, granbuketter, juledekorationer, vinduesophæng, bordpynt og hilsner til vore kære i ind- og udland.

Køb årets Fredericia Klip på Fredericia Bymuseum fra 6. november og mellem den 14.-16. november i Kongens Portvagt, hvor Kunsthåndværkergruppen holder juleåbent. Museerne i Fredericia deltager også med salg af bøger, soldater fra 1864 og selvfølgelig Fredericia Klip, som koster det samme som i 2001 – 10 kroner pr. ark.