FREDERICIA

Åbent Bibliotek for unge med Kristine Sloth, Emil Thorup og Muddytune

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Fredag den 21. november holder Fredericia Bibliotek åbent for byens unge fra kl. 18 til kl. 23.

 Aftenen starter med pizza kl. 18, inden Kristine Sloth kommer og fortæller om sit liv og sin nye bog. Kristine er 15 år og inspirerer tusindvis af teenagepiger gennem sin YouTube kanal. Mere end 60.000 følger hende på de sociale medier og ser de film hun lægger op om skønhedstips, mode, mobning og de ting hun oplever i hverdagen.

Der er også mulighed for at møde tv-fænomenet Emil Thorup, der fortæller sin egen historie fra genert dreng på Fyn til senere at arbejde som assistent for Lars von Trier og Casper Christensen og til nu at være en af de mest efterspurgte tv-værter i Danmark. Det handler om at tro på fremtiden og selv være ansvarlig for det liv man drømmer om.

Senere på aftenen er der musik med Muddytune, der udgav deres første EP ”Brothers” for et halvt år siden. Det unge, lokale indierock band fortæller om ungdommens glæder, sorger og naivitet gennem deres lydbilleder og tekster.

I løbet af aftenen kan du også høre mere om bibliotekets tre klubber for unge; Bogklubben, Skriveklubben og Gamerklubben, der står for forskellige aktiviteter på etagerne.

 

Der er gratis adgang til arrangementerne, men tilmelding er nødvendig hvis du vil være med til pizza. Send en sms til Michael Munk på 22 93 98 73.