MEDDELSER

Åbenhedsprisen: Lokalpsykiatri Fredericia nomineret

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

15 projekter er blevet til fem nomineringer. Dermed er konkurrencen om at vinde Åbenhedsprisen, som er blevet uddelt siden 2008, gået ind i den afgørende fase.

En ud af de fem nominerede er :

Lokalpsykiatri Fredericia

De nomineres for projektet “Psynergi”, som er rettet mod borgere med skizofreni eller svære personlighedsforstyrrelser. Et systematisk arbejde mellem lokal- og socialpsykiatrien sikrer, at borgernes forløb bliver koordineret og skaber blandt andet større sammenhæng i behandlingen. Komiteen hæfter sig ved, at projektet bryder “mure” ned mellem lokalpsykiatri og kommune.

 

Åbenhedsprisen på 250.000 kroner bliver overrakt til institutioner, afdelinger eller sygehuse i Region Syddanmark, som har gjort noget særligt for at fremme dialog, åbenhed og ved at inddrage borgerne i Syddanmark. Og igen i år har dommerne haft mange gode projekter at vælge imellem.

Og medformand i komiteen, regionsrådsmedlem Bo Libergren (V) tilføjer:

– Regionen skal være til for syddanskerne. Det er en vigtig opgave, og med åbenhedsprisen får vi vist, at det rigtig mange steder på regionens arbejdspladser bobler med initiativ til glæde for borgerne.