Uddannelse

Åbent hus med fremtidsudsigter på Fredericia Maskinmesterskole

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Oplev din fremtidige uddannelse og karriere på FMS

Lørdag den 2. marts 2024 fra kl. 10 til 13 inviterer Fredericia Maskinmesterskole (FMS) til åbent hus, hvor kommende studerende kan få et førstehåndsindtryk af studiemiljøet og de faciliteter, skolen tilbyder. Denne dag bliver en spændende demonstration af studielivet, med undervisning i gang i laboratorier, datacenteret, og ved den maritime simulator.

Studerende fra 5. semester på maskinmesteruddannelsen står klar til at guide gæsterne gennem skolens lokaler og dele ud af deres erfaringer og oplevelser fra studietiden.

Indblik i uddannelse og karrieremuligheder
Rektor Jens Færgemand vil holde to oplæg – kl. 11.00 og kl. 12.00 – i skolens auditorium. Her vil han dykke ned i uddannelsens struktur og fremhæve de mange karrieremuligheder, der åbner sig for en færdiguddannet maskinmester.

Yderligere vil der være mulighed for at få en snak med vejledere og studiesekretærer om praktiske spørgsmål såsom optagelseskrav og SU-regler.

Mere end bare uddannelse
For dem, der ønsker en pause i rundvisningen, tilbyder kantinen salg af frokost, kaffe og kage. Dagen afrundes i den studenterdrevne fredagsbar “Slagsiden”, hvor man kan nyde en kold forfriskning og netværke med nuværende studerende.

Det mest overbevisende ved en uddannelse fra FMS er dog de mange jobmuligheder efter endt studie. Med en arbejdsløshed på under 1 procent blandt nyuddannede maskinmestre, står det klart, at en fremtid hos FMS ikke kun er investering i uddannelse, men også i en sikker karriere.

Fredericia Maskinmesterskole åbner dørene op for alle, der drømmer om en fremtid, hvor passion for teknik og maskineri kan kombineres med solid jobgaranti.