Kultur

Tag med på en nostalgisk rejse gennem Fredericias historiske huse i Minibyen

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

I dette program tager DanmarkC TV dig med gennem fredericias gader og sætter fokus på nogle af lokalhistoriens spændende huse

DanmarkC TV inviterer dig med på en uforglemmelig tur down memory lane, når vi besøger Minibyen i Fredericia. Denne fascinerende miniatureby, der indeholder imponerende 1:10 skala-modeller af Fredericias originale historiske bygninger, er et sandt vidnesbyrd om byens stolte fortid. Mange af disse bygninger står faktisk stadig i deres fulde pragt i Fredericias gader, og i minibyen er vi heldige at have mulighed for at opleve dem i deres mindre, men ikke mindre imponerende, udgave.

Lørdag den 5. august inviterer DanmarkC TV dig til at følge med os på en spændende rejse tilbage i tiden – gennem Minibyen. Vi vil udforske nogle af de mest bemærkelsesværdige huse og dykke ned i den rige lokalhistorie, der knytter sig til dem.

Minibyen i Fredericia er ikke blot et turistmål, men også et sted, hvor lokalbefolkningen kan bevare og fastfryse byens historie. Gennem omhyggeligt håndværk og dedikation er Minibyen blevet en levende hyldest til Fredericias kulturelle arv og et middel til at dele byens historie med kommende generationer.

Du finder sendetidspunktet i TV-Guiden.