Kort Nyt

Festival giver tæt trafik ved Lillebælt i weekenden

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Fredag 9. juni og lørdag 10. juni gælder det om at fylde lidt ekstra tålmodighed på tanken, hvis man er trafikant og har ærinder nær Middelfart og Den Nye Lillebæltsbro. Her bliver der nemlig afholdt Rock under Broen

Det kan resultere i kødannelse og lidt ekstra rejsetid for trafikanter på E20 og Den Nye Lillebæltsbro, når der fredag 9. juni og lørdag 10. juni bliver afholdt Rock under Broen i Middelfart.

Festivalen får besøg af tusindvis af forventningsfulde mennesker, og det kommer til at sætte sit præg på vejnettet, hvor der især vil være trængsel fra midten af eftermiddagen til efter midnat. Der vil desuden være risiko for kødannelser på E20 ved frakørslerne til Middelfart.

På E20 Vestfynske Motorvej bliver der på samme tidspunkt udført vejarbejde på en seks kilometer lang strækning mellem Odense og Middelfart med nedsat hastighed og kun to spor i hver retning. Lidt længere væk på E45 mellem Horsens og Ejer Bavnehøj er der ligeledes vejarbejde med nedsat hastighed, hvilket også har en effekt på trafikafviklingen.

Lørdag 10. juni bliver der desuden afholdt Broløbet Storebælt, hvilket giver forlænget rejsetid i begge retninger på Storebæltsbroen mellem kl. 14.00 og 21.00.

Vejdirektoratet opfordrer gæster til Rock under Broen og øvrige trafikanter til at sætte ekstra tid af til rejsen og følge Vejdirektoratets trafikråd på dagen.

Gode råd til trafikanter

For koncertgæster: 

  • Kør i god tid og forvent ekstra rejsetid med risiko for kødannelser.
  • Trafikken vil være påvirket fredag mellem kl. 14.00 og 19.00 og lørdag mellem kl. 10.00 og 16.00. 
  • Overvej om det er muligt at cykle, da det vil være den hurtigste transportform.
  • Søg aktuel trafikinformation på Trafikinfo.dk, før du kører.
  • Hold dig orienteret og hør P4 Trafik, mens du kører.

For øvrige trafikanter: 

  • Forvent ekstra rejsetid, da trafikken vil være påvirket. 
  • Søg aktuel trafikinformation på Trafikinfo.dk, før du kører. 
  • Hold dig orienteret og hør P4 Trafik, mens du kører. 

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på vejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.