FREDERICIA

Stafet for Livet er i gang – 24 timer i en god sags tjeneste

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fra lørdag klokken 10:00 – til søndag klokken 10:00 afvikles Stafet for Livet i Erritsø – En bevægende weekend fyldt med eftertanke, musik og støtte

Fredericia, den 3. juni 2023 – I weekenden den 3. – 4. juni blev Fredericia fyldt med håb, støtte og fællesskab, da det årlige Stafet for Livet-arrangement fandt sted. Dette bevægende arrangement, der afholdes for at bekæmpe kræft og støtte Kræftens Bekæmpelse, samler folk i en 24-timers stafet fyldt med eftertanke, musik og taler fra scenen døgnet rundt.

Stafet for Livet i Fredericia er en traditionsrig begivenhed, der inspirerer lokalsamfundet til at stå sammen i kampen mod kræft. Det symboliserer kampen mod sygdommen ved at have hold af deltagere, der går eller løber rundt om en bane i 24 timer uden afbrydelser. Dette er en påmindelse om, at kræftpatienter ikke tager pauser, og at kampen mod kræft er kontinuerlig.

Fungerende regionsrådsformand Bo Liberkind holder tale til årets Stafet for livet. Foto: DanmarkC TV

I løbet af hele weekenden blev deltagerne og besøgende beriget med øjeblikke til eftertanke. Arrangørerne skabte en atmosfære af refleksion og støtte ved at indramme begivenheden med taler og musik fra scenen, der strakte sig gennem natten og dagen. Dette skabte en følelse af samhørighed og fællesskab, hvor deltagerne kunne dele deres oplevelser, støtte hinanden og mindes dem, der har kæmpet mod kræft.

Et særligt højdepunkt under årets Stafet for Livet var den talentfulde musiker Benjamin Nybo, der optrådte for publikum. Benjamin har været en fast bestanddel ved arrangementet i flere år og har formået at skabe en unik og følelsesmæssig stemning med sin musik. Han bidrog til at løfte stemningen og give deltagerne et øjeblik af glæde og håb midt i kampen mod kræft. Benjamin Nybo rundede faktisk sin koncert nummer 100 samme dag, ved Stafet for Liver i Esbjerg. Dermed havde han sin 101. koncertoptræden ved arrangementet i Fredericia, hvilket er en bemærkelsesværdig præstation. Hans musikalske bidrag har været en kilde til inspiration og opmuntring for både arrangører og deltagere, og han har formået at skabe uforglemmelige øjeblikke under Stafet for Livet i Fredericia.

Stafet for Livet i Fredericia er mere end bare et velgørenhedsløb; det er en begivenhed, der fejrer livet, minder os om vigtigheden af sammenhold og støtte og hylder dem, der har kæmpet eller kæmper mod kræft.

Stafet for livet i Fredericia blev afholdt den 3. og 4. juni i Fredericia. Foto: DanmarkC TV