FREDERICIA

“Kreativ” Sommerrock – unge viste deres talent frem for publikum

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

De unge talenter på Den Kreative Skole gav fredag sommerkoncerter på skolen – og i midtbyen

Fredag eftermiddag og aften blev Den Kreative Skole omdannet til et sandt musikalsk mekka, da skolen bød på en fantastisk sommer-koncertoplevelse både på skolen og i hjertet af midtbyen. Med deres imponerende talent og utrolige energi fik de unge musikere publikum til at hoppe, danse og synge med til tonerne af forskellige musikgenrer.

I den store sal på Den Kreative Skole var det de helt unge, der fik lov til at vise deres musikalske færdigheder. Selvom de stadig var i begyndelsen af deres musikalske rejse, gav de en præstation, der overskred alle forventninger. Med deres sprudlende entusiasme og charmerende optræden formåede de unge talenter at fange publikum og skabe en magisk atmosfære i salen. Deres optræden var en sand hyldest til musikkens fortryllende kraft og den kreative skoles engagement i at dyrke de unge talenter – gennem leg med musikken.

Imens de unge musikere tog sig af den store sal, blev midtbyens hjerte indtaget af de lidt ældre elever fra Den Kreative Skole. De indtog scenen i Vendersgade og leverede en energifyldt performance, hvor pop- og rockriffs strømmede ud af højttalerne og fyldte luften med elektricitet. Med deres velsmurte instrumentale færdigheder og stærke vokale præstationer satte de gang i publikummet, der samledes i hobetal for at være en del af denne musikalske fest.

Det var tydeligt at se, at de ældre elever havde dedikeret timevis af hårdt arbejde og øvet sig til perfektion for at kunne levere en så fantastisk koncert. De tog publikum med storm og fik dem til at synge med på deres kendte covers. Deres evne til at skabe en forbindelse med tilhørerne og formidle deres lidenskab for musikken var bemærkelsesværdig.

Koncerten var ikke kun en fejring af musikken, men også af Den Kreative Skoles betydning som et vigtigt kulturelt knudepunkt i Fæstningsbyen. Skolen har konsekvent vist sit engagement i at uddanne og inspirere unge talenter inden for kunst og kreativitet. Denne koncert var et levende bevis på, at skolen har formået at dyrke og udvikle musikalske evner hos deres elever på tværs af alderstrin.

Lørdag kan du få en smagsprøve på, hvad publikum kunne nyde godt af. Udsendelsen sendes på DanmarkC TV – lige efter NYHEDERNE. Find sendetidspunktet i TV-Guiden.

Den Kreative Skole blev fredag forvandlet til et kraftcenter for musik, da skolen holdt sommerkoncerter, både på skolen og i midtbyen. Foto: DanmarkC TV