Kort Nyt

“Rask og rørig hele livet” – Lærerigt oplæg om Sundhedsfremme i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

På torsdag, den 8. juni, er der mulighed for at dykke ned i dette emne, når Det Forebyggende Team i Fredericia Kommune afholder et oplæg om forebyggelse og sundhedsfremme.

Oplægget finder sted i Seniorhuset, i Foredragssal A i stuen på Vendersgade 4, 7000 Fredericia, og har fået titlen “Rask og Rørig Hele Livet”. Her vil deltagerne fra kl. 10.00 til 12.00 blive introduceret til forskellige aspekter af en aktiv livsstil og dens positive indvirkning på den aldrende krop og mentale sundhed.

Programmet for dagen er som følger:

Fra kl. 10.00 til 10.30 vil der være en velkomst og introduktion til det Forebyggende Team. Derefter vil Tony Brazil, leder af Idræt i dagtimerne og Fredericia idrætsdaghøjskole, fra kl. 10.30 til 11.30 tale om, hvordan en aktiv livsstil kan gavne den aldrende krop og den mentale sundhed.

Fra kl. 11.30 til 12.00 vil der være introduktion til det Forebyggende Teams næste arrangement, som vil finde sted i efteråret 2023. Efter oplægget er der mulighed for at få lavet en kropsanalyse fra kl. 12.00 til 13.00. Denne analyse kan give et fingerpeg om din generelle sundhedstilstand.

I løbet af arrangementet vil der blive serveret kaffe, the og småkager.

På grund af begrænsede pladser er det nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Dette kan gøres ved at kontakte Det Forebyggende Team på telefonnummer 7210 5855 eller ved at sende en e-mail til forebyggende.hjemmebesog@fredericia.dk. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 6. juni kl. 12.00.

Fredericia Kommune anbefaler, at personlige oplysninger sendes sikkert til kommunen via Digital Post (kræver MitID).