FREDERICIA

Fredericia Judokæmper vinder bronze ved Cadet European Cup 2023

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Mai Due Nørskov, et fremadstormende talent fra Fredericia Judo og Jujutsu Klub (FJJK), har sikret sig en prestigefyldt bronzemedalje ved det internationale Cadet European Cup 2023 i Coimbra, Portugal, der fandt sted i pinsen.

Denne prestigefyldte turnering tiltrak i alt 491 judokæmpere fra 26 forskellige lande.

Mai gjorde en imponerende præstation ved at kæmpe sig vej til podiet i den hårdt kæmpede vægtklasse på -63 kg, hvor 32 kæmpere fra hele verden konkurrerede. Hun triumferede i sin indledende gruppe med ikke mindre end tre sejre, inklusiv en bemærkelsesværdig sejr over den andenseedede tunesiske kæmper Ons Romdhani, der er aktuelt nummer 12 på verdensranglisten.

På billedet ses Mai Due Nørskov med assisterende landstræner Tommy Macias. Foto: Fredericia Judo og Jujutsu Klub (FJJK)

Hun fortsatte sin imponerende præstation i semifinalen, hvor hun blev sat op mod en dygtig fransk kæmper. Selvom hun tabte denne kamp, fik hun mulighed for at kæmpe sig tilbage og vinde en bronzemedalje.

I den afgørende bronzekamp stod hun ansigt til ansigt med den formidable italiensk kæmper, Nicole Bsili. En intens og langvarig kamp fulgte. Normalt varer en judokamp fire minutter, men denne kamp gik ind i golden score og blev ikke afgjort før efter næsten ti minutter. Til sidst blev det Mai, der leverede det afgørende kast, der sikrede hende sejren og bronzemedaljen.