ERRITSØ

FiberLAN A/S åbner ny afdeling i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

FiberLAN A/S (FiberLAN), en fynsk virksomhed og en del af SEF-koncernen, har åbnet en ny afdeling i Fredericia i et forsøg på at komme tættere på kunderne i det jyske og vinde større markedsandele i Trekantområdet og resten af Jylland.

Jens Christian Lundholt, direktør i FiberLAN, udtaler: ”Vi dækker hele Danmark, men nogle gange føles Fyn langt væk. Ved at åbne en ny afdeling i Fredericia kommer vi ikke kun fysisk tættere på vores kunder. Vi håber og tror også på, at vi kan komme et skridt tættere på at blive den foretrukne partner på projekter inden for el, fiber, data og netværk for endnu flere jyske virksomheder, store som små.”

FiberLAN blev en del af SEF i 2017, og nu, cirka fem år senere, tager FiberLAN et proaktivt skridt i forsøget på at gøre nuværende og kommende kunder glade for en lokal samarbejdspartner. Anders Ebsen og Karsten Aagaard Schmidt, to erfarne medarbejdere fra FiberLAN, skal stå i spidsen for den nyoprettede afdeling. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. FiberLAN tilbyder fiberinstallation og -service, IT-infrastruktur, ladestandere, facility service, varmepumper, energiregistrering og optimering samt elinstallation.

Anders Ebsen, chef for afdelingen i Fredericia, udtaler: ”For knap 17 år siden blev jeg en del af FiberLAN. Det startede med udførende arbejde i marken. Det er senere blevet mere strategisk med fokus på forretningsudvikling. Fra i dag står jeg – sammen med Karsten Aagaard Schmidt – i spidsen for den jyske afdeling. Vi går til opgaven med en stor portion ydmyghed og med store forventninger. Det bliver så godt.”

FiberLAN holder reception den 26. maj 2023 på Snaremosevej 21F fra kl. 11.00 til 14.00.