BØGESKOV

TGI Gymnastik havde ‘Gymnastikopvisning 2023’ på programmet i Bøgeskovhallen onsdag

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Børneholdet var helt oppe på mærkerne, og gav et flot indtryk af, hvad de har lært i løbet af sæsonen

Den udsendte indbydelse var målrettet til alle børn, unge, forældre og bedsteforældre i hele sognet. Og de mange fremmødte gik ikke forgæves, men oplevede at moderne gymnastik er både udfordrende og sjovt.

Børneholdet formåede at begejstre de fremmødte, og måske er der nye gymnaster på vej, som også vil opleve glæden ved gymnastik. Og voksne der vil bakke børnene op og give dem alle de oplevelser i gymnastikkens mangfoldige verden som TGI Gymnastik har at byde på.

Et særligt godt initiativ ved opvisningen var et tilbud om fællesspisning efter de gymnastiske oplevelser. Så kunne forældre i ro og mag overvære gymnastikopvisningen uden at tænke på “ulvetimen” derhjemme, og samtidig få en god afslutning på både opvisning og dagen.

TGI er en forkortelse af Trelde Gymnastik og Idrætsforening, og foreningen omtaler sig selv som en lille lokalforening, der tilbyder idræt til alle. “Lille” er nok et udslag af beskedenhed, for TGI tilbyder fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, tennis og Vandrefuglene der går ture sammen. Ud over hal og udendørs anlæg har TGI også en multibane.

“Sammen er vi stærkere” et et godt motto; det er godt at lære børnene fra de er små at det gælder i deres idrætsforening, men også er med til at gøre hele lokalsamfundet i den nordlige del af Fredericia Kommune til et stærkt og godt sted at leve og bo.

TGI Børnehold laver indmarch helt efter traditionen. Foto: DanmarkC TV.