FREDERICIA

Næste fase igangsættes af lysregulering ved Hejse

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Der varsles omkørsel ved rundkørslen ved Hejse Kro fra torsdag d. 30 marts, da næste fase af den nye lysregulering begynder

Fredericia kommune har i et opslag på Facebook informeret om den nye fase i arbejdet ved Hejse-rundkørslen, der er ved at blive bygget om til lyskryds. Den første fase er blevet afsluttet, og det betyder nu ændringer i trafikken. Hvis man kommer fra Taulov eller fra Vejle og skal mod syd, er der skiltet omkørsel.

Ifølge kommunen vil arbejdet i denne fase tage cirka fem uger, mens midterøen fjernes, og vejen bygges om. Derefter vil de gå videre til næste fase af de i alt fem faser.

Kommunen har udgivet et kort for omkørsel i næste fase af lysregulerings-projektet.

Omkørsel ved Hejse fra 30. marts 2023 og forventet 5 uger frem. Grafik: Fredericia Kommune

I januar fortalte Christian Bro, udvalgsformand for Teknikudvalget, om arbejdet med den nye lysregulering med svingbaner, der er ved at blive bygget ved Hejse. Det er håbet, at den nye lysregulering vil afhjælpe den stigende trafik i Taulovområdet, især på grund af udvidelsen af Taulov DryPort og den øgede tilstedeværelse af virksomheder i området. Vejstrækningen Skærbæk har været stærkt belastet i de senere år, og i perioder står trafikken helt stille.

Fredericia Kommune opfordrer alle bilister til at følge skiltene og de anvisninger, der vil være på stedet i forbindelse med omkørslen.

Du kan se klippet herunder: