TAULOV

Taulov Gymnastik afviklede i lørdags et velbesøgt forårsstævne

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Tilskuere måtte helt ud på banen for at sidde ned og klappe af de dygtige gymnaster

Det veloplagte publikum lod sig begejstre over de resultater som gymnaster har trænet og trænet i gennem vinteren.

TSIF Gymnastikforening afholdt i weekenden deres årlige forårsopvisning, og det var en stor succes. Opvisningen tiltrak gymnaster i alle aldre og slog samtidig besøgsrekorden fra sidste år.

Gymnastikopvisningen var fyldt med en række imponerende præstationer fra de lokale gymnaster. De yngste gymnaster, der var så unge som 4 år, viste deres færdigheder i grundlæggende gymnastikøvelser, mens de ældre gymnaster fremviste mere komplekse rutiner med imponerende akrobatik og dans.

TSIF er en forening med et stærkt fællesskab, og det var tydeligt at se på opvisningen. De ældre gymnaster hjalp de yngre med at forberede sig, og alle opfordrede hinanden til at gøre deres bedste. Samtidig var publikum også meget engageret, og der var høje klapsalver til alle de flotte præstationer.

Formanden for TSIF, Bettina Michael, udtalte efter opvisningen: “Vi er utroligt stolte af vores gymnaster og alle de frivillige, der har arbejdet hårdt for at få denne opvisning til at blive en succes. Vi er også taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra publikum, og vi håber at se dem igen næste år.”

Med den store succes i år kan man forvente, at TSIF vil fortsætte med at vokse og trække endnu flere besøgende til deres opvisninger. TSIF er en forening, der virkelig viser, hvordan gymnastik kan være sjovt og en kilde til fysisk og mental trivsel for alle aldre.

Lørdag sender DanmarkC TV et indslag i NYHEDERNE fra forårsopvisningen i Elbohallen.

Hvis Dannebrog ikke er med til et gymnastikstævne, er det helt forkert. En god tradition der fastholdes i Taulov! Foto: DanmarkC TV