Pressemeddelelse

Hvad har Google og Fredericia Håndværkerforening til fælles?

Udgivet af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Google og Fredericia Håndværkerforening skal begge have snøret løbeskoene for at løbe eller gå for dem, der ikke kan.

De er en del af de virksomheder der melder deres opbakning til det internationale løb, Wings for Life World Run, der rammer Fredericia den 7. maj, når Red Bull og Phillips sammen med Fredericia Kommune byder velkommen til en ny event i Fredericia og samtidigt støtter et godt formål. 

Adm. Direktør for Philips TV & Sound Henrik Kyhl har i samarbejde med erhvervslivet besøgt flere virksomheder i Fredericia, alle besøgte virksomheder har vist deres opbakning til løbet, hvor alle kan være med. Det handler nemlig ikke om at komme først, men om at støtte en god sag, få en god oplevelse i historiske Fredericia og være med. 

– Jeg er virkelig taknemmelig for den modtagelse, vi har fået af virksomhederne. Vi nærmer os de første 1000 løbere på dagen, og vi har arbejdet på sagen i meget kort tid, så det er helt fantastisk. At Google og Fredericia Håndværkerforening nu også melder sig ombord, viser netop, hvor bred opbakningen er, udtaler Henrik Kyhl. 

Vi nærmer os de første 1000 løbere på dagen
Henrik Kyhl

– Vi ser tre ting i løbet, der passer ind i vores vision. Først og fremmest kender de fleste af os nogen, der har været både heldige og uheldige med skader, så der vil vi gerne hjælpe. For det andet vil vi sætte Fredericia på “verdenskortet”, og vi vil rigtig gerne promovere byen som vores hjemby, hvor vi hører til. Google er et internationalt firma, der gerne vil integreres, så vi er tæt på befolkningen. For det tredje er det en god måde at få vores medarbejdere bundet tæt sammen. Derfor var det nemt at sige ja til Wings For Life World Run, siger Árni Jónsson, Manager Google i Fredericia. 

Fredericia Håndværkerforening håber at kunne gøre en forskel for medlemsvirksomhedernes elever ved at deltage i løbet. 

– Vi har valgt en tilgang, der hedder elever og unge mennesker, da vi gerne vil have vores elever, kommer ud og rører sig i fritiden, og vi ser det som en god mulighed med at bakke op om løbet. Vi gør det også for at se, om vi kan skaffe flere elever. Vi vil gerne vise alle i hele verden, at vi gør noget for vores elever, og at det ikke er nogen, der bare skal arbejde for os, siger formand for Fredericia Håndværkerforening, Jesper Bjerrisgaard. 

Det er den 7. maj på Kulturkasernen i Fredericia at løbet skydes i gang. 

Alt i alt lover Wings for Life i Fredericia at blive en uforglemmelig oplevelse, hvor gården på Kulturkasernen vil være så forvandlet, at man ikke vil kunne genkende den. 

Stemningen vil være fyldt med hygge og god energi, takket være de mange loungeområder og den fantastiske DJ i den ombyggede Red Bull DJ-bil. Desuden vil 10 virksomheder også være til stede i deres telte, og Philips vil fremvise nogle af deres seneste innovationer. 

De besøgende kan også glæde sig til at møde Red Bulls danske atleter og opleve F1 Racer seats. Og selvfølgelig vil der også være lækker streetfood og en barvogn, hvor man kan nyde en gratis og kold Red Bull midt på pladsen, mens man ser live transmissionen fra de 192 andre lande, der også løber eller går samtidigt. Wings for Life i Fredericia er helt klart et arrangement, man ikke vil gå glip af.