Fredericia Teater

Fredericia er mere end klar til “De Tre Små Grise” på Musicalteatret

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Der er ikke mange billetter tilbage til forestillingen på de skrå brædder i dagene 11.-19. februar

– Historien er den klassiske fortælling om tre små grises kamp for at undslippe den store stygge ulv. Men vi har givet historien et twist – eller en krølle på halen, om man vil. For selvfølgelig skal de tre grisebasser først lære at stå på egne klove, men tro ikke, det bare handler om at blive fornuftige voksne. Nej, i denne historie ender de som hverdagens superstjerner.

Sådan omtaler Fredericia Musicalteater den forestilling, som efter de mange solgte billetter at dømme, næsten har succesen i hus.

Vi er hamrende gade for den opbakning vi møder fra byen,” fortæller en begejstret teaterdirektør, til DanmarkC TV, og tilføjer “Det er simpelthen for fedt, at byens borgere bliver hjemme fremfor at tage på skiferie i Alperne.” Det sidste sagt med et stort smil og et glimt i øjet.

Alle kan have glæde af at se de søde grise: Schwein, Nee, Stig og Mor Gris i deres møde med Den Store Stygge Ulv. Musicalteatret anbefaler dog en nedre grænse på tre år, men det er naturligvis helt op til forældrene – eller måske bedsteforældrene? – om de mener, om deres poder vil kunne få glæde af forestillingen, der er velkendt af voksne, men, som Musicalteatret som før nævnt, har “fået en krølle på halen”.

Vi er glade for at vores arbejde giver værdi til byen og byens borgere,” slutter Thomas Bay, der også kan oplyse, at mindst 90% af biletterne er solgt. Billetterne kan købes fra 95,- til 145,- kr..

Se TV udsendelse med skuespillerne HER