Pressemeddelelse

Business Fredericia byder velkommen til ny medarbejder

Udgivet af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Malou tiltræder 15. februar 2023 som ny Medie- og Eventmanager hos Experience Fredericia som er en del af Business Fredericia, og skal være med til at videre udvikle vores pakke og konferencetilbud til erhvervsturister samt vores forskellige kommunikationskanaler.


Malou kommer med 7 års erfaring indenfor udvikling og koordinering af internationale events. Senest har
Malou været Head of Office for VM i Ridesport 2022, i MCH Messecenter Herning. Malou har ledet store
såvel som små projekter og har beskæftiget sig med internationale events på dansk jord ved flere store
venues rundt om i landet fx Odense Congress Center.

Malou glæder sig meget til at starte i den nye stilling. ”Jeg er meget imponeret over den udvikling
Fredericia er gået igennem de senere år. Fredericia er en by med spændende og inspirerende muligheder
for oplevelser, overnatning og gourmet. Med sin unikke placering ved vand, skov og midt i Danmark er det et oplagt sted for virksomheder at mødes. Jeg glæder mig til at være med til at skabe udvikling i Fredericia ved at promovere unikke oplevelser.”

Malou har tidligere arbejdet med projektledelse, kommunikation, konceptudvikling, Sociale Medier,
marketing, facilitering, grafiskarbejde, tekstforfatning og interessentvaretagelse.
”Malou kommer med en erfaring der passer helt ind i vores videre udvikling af Experience Fredericia.
Vi ser meget frem til at byde Malou velkommen i teamet omkring Experience Fredericia. Malou bliver en vigtig del i at sikre vores turismeaktører og området for den forsatte opmærksomhed, som allerede nu har været med til at sikre nogle spændende events til byen. ”
udtaler Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Chris Hermansen fortsætter, ”Fra første gang jeg talte med Malou, kunne jeg mærke en kæmpe begejstring og et hjerte der brænder for oplevelser. Malou kommer med en solid værktøjskasse og en viden om eventafvikling helt ned på praktisk niveau, som kommer til at gøre Malou til en uundværlig sparringspartner for både mig men også alle vores aktører og kunder.”

Malou er 28 år gammel og er født og opvokset i Vejle. Sammen med hendes bedre halvdel bor hun stadig i Vejle den dag i dag, og har derfor indgående kendskab til hele Trekantområdet. Malou er inspireret og
drevet af oplevelser og events, både i hendes arbejde, men i særdeleshed også på den private front. Derforbruges det meste af hendes fritid også på at dyrke hendes omgangskreds og diverse arrangementer. Herudover nyder hun at udforske og opleve resten af verden på årlige ferier og rejser.

Pressemeddelelse, Business Fredericia