Kultur

Behind the scenes: Musikerne lægger sidste hånd på en musikalsk oplevelse af de helt store

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Fredag aften den 21. oktober, er der premiere på Fredericia Musical Teaters store opsætning af “Come from Away” – en prisvindene musical i verdensklasse – Kom med på et eksklusivt kig i orkestergraven

TV PÅ LØRDAG: Snart er der premiere på Fredericia Musical Teaters første store opsætning i den store sal – “Come from away”. Musicalen er baseret på virkelige hændelser fra 11. september 2001, hvor 7.000 forvirrede, frustrerede og trætte flypassagerer, helt uforvarende havner i den lille by Gander i Newfoundland.

DanmarkC TV bringer en miniserie, der tager dig med “Behind the scenes” på musicalen COME FROM AWAY – Hold øje med TV-Guiden for sendetider!

På 5 dage opstår der skøre misforståelser, ægte international humor og dybe venskaber. Mød Claude – borgmesteren der pludselig får alt for travlt, Janice – den naive, nyuddannede journalist, – Parret Kevin & Kevin, – Beverly – den første kvindelige pilot for American Airlines og mange flere.

Castet er nøje udvalgt og har arbejdet hårdt, for at levere den bedste forestilling publikum kunne ønske sig.

DanmarkC TV har besøgt Fredericia Musical Teater og du kan glæde dig til et eksklusivt interview med kapelmesteren og få en lille forsmag på musikken der kommer til at bringe glæden frem i dig.

Musikken bliver en sand fornøjelse i sig selv – Man kan glæde sig til gennemført Keltisk folk/rock. Sammen med castet leverer de en musical i verdensklasse. En musical der bringer Fredericia Musical Teater på alles læber.

På lørdag kan du komme med DanmarkC TV på et eksklusivt besøg i orkestergraven, hvor du får en rundvisning – og et kig når musikerne spiller sammen – for første gang.

Allerede i næste uge kan du glæde dig til en udsendelse fra den røde løber ved premiereren – og lørdag den 29.oktober, tager DanmarkC TV dig igen med “Behind the scenes”. Denne gang får vi et eksklusivt kig på den fantastiske scene, og får historien på hvordan det hele er kommet fra et par stregtegninger på et stykke papir – til en fuld ekviperet scene, der vil være med til at løfte Fredericia Musical Teater helt op til stjernerne.

Allerede i næste uge kan du glæde dig til en udsendelse fra den røde løber ved premiereren – og lørdag den 29. oktober, tager DanmarkC TV dig igen med “Behind the scenes”.

Her får vi et eksklusivt kig på den fantastiske scene, og får historien på hvordan det hele er kommet fra et par stregtegninger på et stykke papir – til en fuld ekviperet scene, der vil være med til at løfte Fredericia Musical Teater helt op til stjernerne.

Find sendetudspunktet i tv-guiden