Kultur

Rejsende overrasket – Kongelig underholdning

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Rejsende fik noget af en overraskelse, da det Kongelige Teater lavede en popup forestilling midt i ankomsthallen på Fredericia banegård

Midt i mellem rejsende på Fredericia banegård, gav Det Kongelige Teater – fredag eftermiddag klokken 16.13, en sær-forestilling for de mange pendlere og weekendrejsende. Harpe og cello leverede skønne toner til både opera og ballet.

På turné

Det Kongelige Teater er i uge 39 på en lille turné rundt i Jylland og på Fyn.

Forestillingen på Fredericia station er faktisk det sidste stop på turnéen og turnéen er skabt i samarbejde med DSB under navnet “Dit Kongelige Teater”.

På 10 forskellige stationer vil der være en lille overraskelsesopvisning af ca. 10 minutters varighed, hvor en balletdanser, en operasanger, en harpenist og en cellist viser og spiller uddrag fra kendte klassiske værker.

Det Kongelige Teater håber med turnéen at komme ud og møde publikum, hvor publikum er, og gøre Det Kongelige Teater tilgængeligt for hele Danmark.

Forestillingen vil være en oplagt mulighed for at møde og interviewe lokale rejsende, som netop er blevet overrasket med en både uventet og kunstnerisk oplevelse på deres lokale station. Måske ligefrem nogen, der aldrig før har oplevet opera og/eller ballet og høre om deres reaktion.

Se mere i tv-indslaget øverst i artiklen.