LOKALSPORT

Efter otte år er det slut – Formand trækker sig

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

David Gulløv trækker sig som formand for KFUM og indkalder til ekstraordinær generalforsamling

Det oplyser han i et nyhedsopslag til klubbens medlemmer.

David Gulløv skriver:

“Der er indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i klubben. Dette sker fordi jeg som formand trækker mig ud af bestyrelsen.

Jeg vil gøre det meget klart, at Fredericia KFUM er en god og sund klub, der er INGEN uro eller andre problemer. Der vil fortsat være masser af aktivitet på banerne og i klubhuset på Randalsvej.

Jeg har i noget tid overvejet min fremtid som formand, og har truffet den svære beslutning at stoppe.

Jeg har haft 8 fantastiske år i KFUM. Fyldt med mange gode oplevelser, dejlige mennesker, stærkt samarbejde og masser af glæde.

Sammen med mig har jeg haft en hårdtarbejdende bestyrelse, som jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med. Jeg er dem alle dybt taknemmelig for deres indsats.

Jeg er også stolt af alle Jer som er medlem af Fredericia KFUM. I har bakket op, støttet og holdt ved klubben igennem tykt og tyndt. Det er Jer medlemmer som er hele kernen af Fredericia KFUM – Det er Jer som skaber det sunde og stærke fællesskab, som kendetegner KFUM. Så et kæmpe tak til Jer også.

Jeg vil gerne forklare hvorfor der står valg af formand, kasserer og nye bestyrelsesmedlemmer i indkaldelsen.

Formanden giver sig selv – Jeg stopper, og der skal derfor vælges en ny! 
Kassereren – Alt efter hvem der bliver valgt som formand, så skal der vælges en ny til posten som kasserer.

Nye bestyrelsesmedlemmer – I KFUM vil vi meget gerne have folk med i bestyrelsen, som kan og vil være med til fortsat at udvikle og styrke klubben. Hvis du går og tænker at det er dig, så tag endelig kontakt til mig.

Det er meget vigtigt for mig igen at sige, det går godt i Fredericia KFUM, og alle er velkomne til Generalforsamlingen søndag d. 25 kl. 10.00.

Med venlig hilsen

 David Gulløv
Formand Fredericia KFUM”