FREDERICIA

Raske Penge optræder til sommerfest på Ungdommens Hus

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Skolernes ferie synger godt nok på sidste vers, men den bliver rundet af med et brag af en fest på Ungdommens Hus på lørdag

Hen over sommeren har byens unge kunnet deltage i forskellige kreative, aktive og sociale aktiviteter, og som afslutning på seks ugers fantastiske og mindeværdige oplevelser er alle inviteret til sommerfest. Forskellige bands vil spille i løbet af aftenen, og her lægger blandt andet Raske Penge også vejen forbi.

Så er man til fed musik, slush ice, skate, sjove konkurrencer, gratis aftensmad, kulørte lamper og god stemning, så er det bare med at møde op på Ungdommens Hus på lørdag kl. 12-23.

”Vi glæder os helt vildt til at lave en god fest, hvor man kan hygge sig sammen og have det sjovt! Sommeren, fritiden og livet skal nydes, inden skolen, studierne og arbejdet kalder igen. Det er fedt, at Raske Penge har lyst til at være med og give den gas fra scenen. Vi kan ikke garantere, at han synger om sin yndlingssodavand, men vi kan garantere, at det bliver en helt vild fed dag og aften”,fortæller Stine Harbæk Hansen, der er husmedarbejder ved Ungdommens Hus. 

Sammen med sine kollegaer og de unge frivillige fra huset stårhun for at planlægge og afholde sommerfesten, som de unge selv er kommet med input til, lige som de unge frivillige også hele dagen og aftenen vil være med til at få sommerfesten til at køre.

Der er gratis adgang til festen på Ungdommens Hus, og tilmelding er ikke nødvendig. Der kan købes drikkevarer i baren, mens aftensmaden er gratis. Det er for alle og foregår i tidsrummet kl. 12-23 lørdag d. 6. august.

Læs mere på www.fredericia.dk/fweeks