Kort Nyt

Ny lokal folketingskandidat hos Dansk Folkeparti

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Pressemeddelelse: På opstillingsmødet tirsdag d. 10. maj er Lasse Holmqvist blevet valgt som Folketingskandidat for Dansk Folkeparti

På opstillingsmødet tirsdag d. 10. maj er Lasse Holmqvist blevet valgt som Folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Fredericia. Lasse Holmqvist blev enstemmigt valgt af den fremmødte forsamling.

”Vi har valgt Lasse Holmqvist som vores Folketingskandidat, fordi at vi ser ham som et utroligt stærkt kort. Lasse Holmqvist er næstformand i lokalforeningen og har tidligere stillet op til kommunalvalg, så det er ikke en uerfaren herre som stiller op” udtaler lokalformand Bente Tarp Rasmussen.

Bestyrelsesmedlem Sune Nørgaard Jakobsen tilføjer ”For Dansk Folkeparti i Fredericia er målsætningen helt klar, vi skal endnu en gang have et lokalt medlem repræsenteret i Folketinget. Efter formandsskiftet og Susanne Eilersens ansættelse som lokalforeningskonsulent, er vejen fra Christiansborg og ud i lokalforeningerne blevet kortere. Men med et lokalt medlem af Folketinget, vil både Fredericia og Dansk Folkeparti stå endnu stærkere”

Lasse Holmqvist er bosat i Fredericia og er uddannet markedsføringsøkonom.

Med venlig hilsen

Dansk Folkeparti Fredericia