Kort Nyt

Ny kultur- og idrætschef fundet i egne rækker

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Afløser for Bodil Schelde-Jensen er fundet internt

Det er en rigtig Fredericia-dreng, der 1. juni 2022 tiltræder som kommunens nye kultur- og idrætschef. Blandt 28 ansøgere har et enigt ansættelsesudvalg peget på Kasper Findahl som ny chef for kultur- og idrætsområdet. Det er et område, der både trækker tråde tilbage i historien og er med til at skabe gode rammer om idræts- og fritidslivet for fremtidens fredericianere. 

”Jeg er glad for, at vi med Kasper får en chef, der kender byen indgående og som har et rigtig godt blik for, hvad kulturen og idrætten kan – ikke mindst også for vores dagtilbud og skoler. Kaspers store netværk vil helt sikkert også komme både ham og Fredericia Kommune til gavn”, siger direktør for Børn, Unge og Kultur Mette Heidemann.

Kasper Findahl er et kendt ansigt i det fredericianske idrætsmiljø og kommer fra en stilling som konstitueret fagchef for idræt. Nu udvides porteføljen til også at omfatte kultur – et område, Kasper ser frem til at lære endnu bedre at kende.  

”Jeg har trådt mine barnesko i idrætsforeningerne og kender rigtig meget til foreningslivet i byen og de mange frivillige, der bruger masser af fritid på at skabe gode oplevelser for andre. Jeg glæder mig til at få de kulturelle huse endnu tættere på og til at få sat mere skub i de mange muligheder, vi har for at samarbejde og bruge hinanden på tværs af kultur- og idrætsområdet”, siger den kommende chef for Kultur og Idræt.

Kasper Findahl er 41 år og bor i sin barndomsby, Fredericia, med hustru og to børn.