Kort Nyt

Intern rokade i direktionen i Fredericia Kommune 

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Afløser for Yelva Jensen er fundet internt

Når direktør for Beskæftigelse og Velfærd Yelva Jensen forlader Fredericia Kommune den 31. maj, bliver det hendes kollega, den nuværende direktør for Børn, Unge og Kultur Mette Heidemann, der overtager ansvaret for beskæftigelses- og velfærdsområdet.

Mette Heidemann har mange års erfaring som direktør fra bl.a. Roskilde Kommune, hvor hun var direktør for job-, social- og sundhedsområdet, indtil hun den 1. december tiltrådte som direktør for Børn, Unge og Kultur i Fredericia.

”Med Mette Heidemann som ny direktør for Beskæftigelse og Velfærd får vi en solid erfaring med et område, som i de kommende år skal udvikles, så fremtidens velfærdsopgaver kan løses på den bedst mulige måde” udtaler en tilfreds borgmester Steen Wrist efter dagens byrådsmøde. 
”Et samlet byrådet bakker op om den interne rokade, og nu sætter vi alle kræfter ind på at finde en ny, dygtig direktør, der kan efterfølge Mette Heidemann på vores vigtige børne-, unge- og kulturområde”, fortsætter borgmesteren.

”Jeg ser frem til at lære områdets medarbejdere, ledere og de mange vigtige samarbejdspartnere at kende. Vi har en fælles opgave i at skabe rammerne for de bedst mulige hverdagsliv. Jeg vil gå til opgaverne med nysgerrighed på, hvad vi gør godt, og hvor vi med fordel kan gøre endnu mere for at levere den støtte og de indsatser, der er behov for”, udtaler kommende direktør for Beskæftigelse og Velfærd Mette Heidemann.

Om skiftet fra de nuværende opgaver udtaler Mette Heidemann: 
”Det er ikke uden vemod, at jeg efter kort tid overdrager ansvaret for de engagerede medarbejdere og ledere på børn-, unge- og kulturområdet, men jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet i min nye rolle og glæder mig over, at området kommer til at give en kommende direktør en ligeså god velkomst, som den jeg har fået”.

Mette Heidemann er 53 år gammel og uddannet cand.scient.pol. Hun har siden den 1. december været direktør for Børn, Unge og Kultur i Fredericia Kommune. Mette er lige flyttet til byen fra Trekroner ved Roskilde.

Med den interne rokade i direktionen bliver stillingen som direktør for Børn, Unge og Kultur ledig, og den forventes besat umiddelbart efter sommerferien. Økonomi- og Erhvervsudvalget godkendte på et møde onsdag at igangsætte en proces med henblik på ansættelse pr. 1. august 2022 eller snarest derefter. Indtil en afløser er på plads fortsætter Mette Heidemann med ansvaret for Børn, Unge og Kultur.