Læserdebat

Vi gjorde det umulige med intet

Poul Rand, spidskandidat for Liberal Alliance til KV21 i Fredericia har startet en debat om KV21

Et stor TAK til de gode borgere der stemte på Liberal Alliance til kommunalvalget 2021 i Fredericia.

Liberal alliance kom ikke i byrådet, denne gang.

Det var på flere områder op ad bakke, da vi først blev opstillingsberettiget i 11 time. Vi fik først administrations koder til Facebook for under en uge siden, og en pavilion og andet vigtigt valgkamps materiale Fredag fra en gammel LA der nu er V mand, så der har været udfordringer.

Udfordringer er til for at løses, ”en-mands-hæren” i form af undertegnede tog fat i det administrative, økonomien og ikke mindst det politiske arbejde.

Når mit private arbejdet tillod, har Jeg deltaget i de debatter jeg kunne nå, lavet research, gået på gader og stræder, til rund deling af flyers i byen, har der været hjælp fra baglandet.

Det positive er, nu er vi klar til at opbygge en lokal afdeling med et stærkt og organiseret bagland, der kan hjælpe Alex frem til det kommende folketings valg og Liberal Alliance i Fredericia til kommunalvalget om 4 år.

Det umulige vi gjorde er: Vi fik fortalt borgerne i Fredericia at Liberal Alliance forsat er her, denne gang for at blive, Jeg løber ikke fra pladsen og når en bestyrelse er samlet, lægger vi en strategi og ser fremad.

Hvad har vi lært: Vi kan samarbejde bredt. Vi har fodfæste. Meget af kampagnen er kørt på at skælde og smælde, nu kan vi tale rigtig Liberal Alliance politik. Vi er ikke ”the under dog” vi er mindre men levedygtig. Når Liberal Alliance taler lytter både pressen og de øvrige partier. På miljøsiden har vi mange ”rigtige” venner. De øvrige partier har fornuftige kandidater der som os, brænder for Deres sag og ikke pengene og meget , meget mere.

Tak til Jer alle.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv