Læserdebat

Vil du have mere af det samme? Så stem som du plejer

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia, har startet en debat omkring det kommende kryds

Vedr. byrådet kan det konstateres: hvor meget vi ved om hvor lidt vi ved. Byrådet udtaler om skandalerne alt det de ikke ved og ikke kan, men intet konkret om hvad de vil ændre omkring de omkostningstunge skandaler de alle er part i. Enten ved at tie eller ved at stemme for.

Man lærer intet af livet ved at tro, at man har ret hele tiden. At antyde, at vælgerne/borgerne ikke evner at forstå, det ikke at lytte til borgerne, kun at støtte sig op af dyre udenbys advokater er uforståeligt.

Det nuværende byråd opbygger en form for juridisk enevælde med sin lukkethed. Den alvidende attitude de fremfører for derefter intet at vide når det brænder på er uansvarlig.

I Liberal Alliance stiller vi spørgsmålene, vil vi gerne vide hvorfra pengene til advokatudgifter, konkurser, overforbrug og alle de andre fejlskud skal tages fra?

Hvilken velfærd skal der skæres i og hvad er konsekvensen for de af byrådet udpegede bestyrelsesmedlemmer der ikke evnede opgaven inkl. info. niveauet.

Hvordan borgerne sikre I imod gentagelser.

Modige beslutninger skal tages, de kan være upopulær på kort sigt for at virke på lang sigt. Desperat at klynge sig til taburetten er ikke en modig beslutning. Hvad har i kostet borgerne i Fredericia, er i tilfreds med det og Jeres indsats.

Liberal Alliance foreslår Byrådet at lægge det rigtige beløb frem før valget.

Hvis Jeg vælges til det kommende byråd, vil Jeg Poul Rand være borgernes vagthund imod politisk ineffektivitet og ødselhed.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv