Fordi du er noget særligt!

Overrasket: Hanne og Mette fik uventet besøg på deres arbejdsplads

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

I ugens afsnit i DanmarkC TVs tv-serie “Fordi du er noget særligt”, dukkede tv-holdet uanmeldt op på IBC i Fredericia

På IBC på Mosegårdsvej i Erritsø, arbejder Hanne og Mette som studievejledere. Deres job er at sikre, at de mange elever guides den rette vej gennem uddannelsesforløbet – og de er begge to vellidt af både elever og lærere.

I marts 2020 lukkede Danmark ned, da coronaepidemien hærgede, og det betød at arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner måtte lukke dørene, og flytte undervisning og vejledning over på onlinemediet.

Fra den ene dag til den anden, kunne eleverne ikke længere se deres lærere og vejledere fysisk, og det stillede ekstra store krav til vejlederne, der pludselig skulle stille deres fokus ekstra skarpt på det sociale hos eleverne.

Nogle elever klarede nedlukningen rigtig godt, og formåede at holde social kontakt til deres klassekammerater. Andre elever fik brug for ekstra støtte og vejledning i forhold til deres uddannelse og ikke mindst deres sociale behov. En opgave Mette og Hanne tacklede rigtig flot.

Mandag fik de to uventet besøg i deres frokostpause, på lærerværelser på IBC i Erritsø. Sammen med Lektor Lise Fuur Andersen, overraskede DanmarkC TV de to hårdtarbejdende studievejledere i deres frokostpause.

Kender du en person, der er noget særligt? En kollega der knokler igennem, en ven der har gennemgået et svært sygdomsforløb, din mekaniker der altid sender dig et smil, eller noget helt andet? Så indstil personen til til et overraskelsesbesøg fra DanmarkC TV. Send os en mail med dine kontaktinformationer, info omkring hvem du indstiller, og hvorfor – så kan det være at det er jer vi besøger med en stor flot gavekurv.

Se med på DanmarkC TV, lørdag, hvor vi sender næste afsnit i serien “Fordi du er noget særligt”. Her kan du komme med helt tæt på, når vi med gavekurve i armene, dukker uanmeldt op på IBC.

Se udsendelsen på dit TV – lørdag klokken 01:00, 04:00, 07:00, 10:00, 13:00, 16:00 og 22:30.

Udsendelsen kan også ses online her på siden, fra lørdag klokken 10:00.