LOKALMUSIK

Lokal guitarist kaster sig ud i fingernedslidende rekordforsøg

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Lørdag den 4. september skal der slås rekord og spilles musik i Brejning mellem Fredericia og Vejle. Her fejrer den forenings- og frivilligheds-drevne Café Brejning tre års fødselsdag.

I caféens bestyrelse sidder ildsjæl og aktiv fritidsmusiker Lars Dreymann. Og han vil benytte dagen til at slå en rekord: Han vil som guitarist spille hele fire fuldlængde koncerter med fire forskellige orkestre.

”Så vidt jeg har kunnet søge mig frem til, har ingen før gjort det: Fire koncerter med fire forskellige bands på samme dag. Så den rekord har jeg tænkt mig at snuppe. Og at det samtidig er med til at fejre vores lille café og store lokale sammenhold, gør bare det hele ekstra godt,” siger Lars Dreymann.

For at finansiere hele projektet har han banket en stribe lokale sponsorer op af jorden og også lagt sig i selen for at skaffe frivillige og aktive til den byfest, fødselsdagen udvikler sig til. 

”Det er fedt, at alle er med på den. Det er skønt at mærke sammenholdet og opbakningen – og at være en del af holdet – når ting som det her stables på benene i et lille bysamfund som vores. Og i virkeligheden handler det ikke om mig, men om Brejning. Musikken er bare krydderi – og jeg elsker jo at spille,” siger han.

De fire orkestre, Lars Dreymann skal spille med på dagen er: Padlock Chain, Sofaen, Aerosmith Tribute og Kim Lassen Duo.

Sponsorerne er Spar Brejning, Home Brejning, Din Madpartner, Fynske Bank, Børkop Industriservice, Fugegruppen og Børkop Autoteknik.

Foto: Frank Nielsen