LOKALMUSIK

MUSIK OG MORGENBRØD

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Live-Lørdag blev igen et stort tilløbsstykke. Gratis morgenbrød, kaffe og lokalmusik trak mange til midtbyen.

Skærmbillede 2014-09-20 kl. 15.45.09Lørdagens Live-koncert på rådhuspladsen trak atter mange til midtbyen i Fredericia. DanmarkC TV og Fredericia Shopping har i september måned fokus på Lokalmusik, og indtil nu er alt gået op i en højere helhed. Selv vejrguderne nyderkoncerterne og sender skønt sensommervejr ned over Fredericia.

Skærmbillede 2014-09-20 kl. 15.44.36

Denne lørdags lokale musiktalenter bestod af Benjamin Nybo og Dennis Lind. Begge gav hver en dejlig tilbagelænet koncert på deres guitarer krydret med vokal.  Mens kaffen løb gennem filteret i kaffemaskinen, fik de mange fremmødte smurt deres morgenbrød og kunne nyde den skønne musik i det skønne lørdagsvejr.

 

IMG_1998.JPG-for-web-normalDen kommende lørdag er den sidste LIVE-Lørdag i denne omgang. Lørdag kan du opleve det lokale kopiband “Caroline” der spiller kopimusik fra bandet “Status Quo”. Bandet “Caroline” er kendt for mere end deres utrolige gode evne til at kopiere verdensbandet “Status Quo” – De giver publikum en helt fantastisk oplevelse af musikalsk overskud og en super nærvær fra scenen.

Du kan opleve “Caroline” den kommende lørdag på Rådhuspladsen – kl. 10.30 – 12.00

IMG_1958.JPG-for-web-normal

 

VIND BILLETTER TIL DEN LILLE HAVFRUE – Tag venner, naboer og familie med ned til gratis friske rundstykker og morgenkaffe samt en helt særlig LIVE-Lørdag afslutningskoncert. Flere morgenmadsserveringer er vedlagt en billet til Fredericia Teaters musical “Den Lille Havfrue”. Så har du ikke været på teateret og se musicalen, så har du nu gode muligheder for at få en billet serveret sammen med friskbagte rundstykker og friskbrygget kaffe.

Den Lille havfrue - The Musical