LOKALSPORT

POKALKAMP I AFTEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

FC Fredericia møder i aften Kolding IF i pokalen.

Nicolai Wael glæder sig til kampen, og ser det som en god mulighed for at få spillet holdet endnu bedre sammen.

– Det bliver en spændende kamp. Vi arbejder hårdt på træningsbanen, men det er i kampene, vi rigtig bliver spillet sammen, og det er vigtigt i vores situation med så mange nye spillere, fortæller han.

Nicolai Wael tror på en sejr, men har respekt for den lavere rangerende modstander.

– Vi vil rigtig gerne i gang med at skabe nogle resultater, men det bliver ikke nogen nem kamp. KIF strøg suverænt gennem Danmarksserien, og har navne der har spillet et hav af kampe på divisionsniveau. Så de har masser af af rutine og erfaring, siger cheftræneren.

FC Fredericia har en velkendt “debutant” med til Kolding. Den tidligere FCF angriber Jesper Christiansen har lavet en aftale med klubben frem til nytår, og han forventes at få debut mod Kolding.

– Jeg glæder mig til at se, hvordan Anders Hostrup og Jesper Christiansen fungerer sammen i angrebet. De er meget forskellige typer, så jeg tror de vil supplere hinanden godt.

Jesper Christiansen er hentet ind, da cheftræneren havde brug for en mand, der kender holdet og systemet, og selvom han først trænede med holdet i går, så ser Wael det ikke som et problem.

– Jesper Christiansen ved hvad for noget fodbold, vi gerne vil spille, og kender de fleste af spillerne, så han falder hurtigt til. Han har bare haft en lidt længere sommerferie end de andre, smiler cheftræneren.

Desuden bliver det til et gensyn med de to tidligere FCF-spillere Morten Friis og Jes Bakke. De er nu i KIF, og har tilsammen spillet næsten 500 kampe for Fredericia.

Kampen spilles kl. 18.30 på Kolding Stadion.

Truppen:

Mikael Rynell, Christopher Geertsen, Andreas Moos, Anders Hostrup, Tobias Perch, Jakob Eriksen, Nikolaj Hagelskjær, Marc Pedersen, Mikkel Knudstrup, Steven Somers, Christian Ege, Jesper Christiansen, Sebastian Billund, Lasse Kronborg, Sebastien Ibeagha, Jakob Køhler, Johan Knudsen.

(Kilde : FCFredericia.dk)