FREDERICIA

Alt godt fra havet!

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Alt godt fra havet!

Få kan begejstre som den hurtigsnakkende biolog Anders Kofoed. Han kommer forbi Fredericia Bibliotek torsdag den 16. marts kl. 19.00, og fortæller om havets magiske liv.

“Ligegyldigt hvad Steven Spielberg, James Cameron og J.K. Rowling finder på, så bliver det aldrig mere syret og eventyrligt, end hvad Moder Jord har at byde på”.

Sådan siger biologen Anders Kofoed, og han ved hvad han taler om. Anders har oplevet mere end de fleste. Han har dykket ved Borneo, hoppet i vandet med hvidhajer, jagtet kæmpe havskildpadder og endda fået opfyldt sin store drøm om at fortælle under vand.

Måske kender du Anders som ekspert på TV2’s Go’Morgen Danmark, eller fra serien Kurs mod fjerne kyster, hvor han har boltret sig i fortællinger om dybet. Han er nemlig en brændende ildsjæl indenfor naturen og dyrenes levevis, og så er han usandsynlig god til at kommunikere det og engagere andre i debatten

Nu er Anders klar med historier om søpølser med analtænder, utrolige nøgensnegle, blæksprutternes eksotiske kærlighedsliv samt ’et hav’ af andre oplevelser samlet gennem et liv under overfladen.

Billetter til det underholdende foredrag koster 80 kr. stk. og kan købes i Velkomstcenteret på Fredericia Bibliotek eller på hjemmesiden fredericiabib.dk.