112

Efter kast af genstand fra motorvejsbro: To drenge på 13 og 15 år har henvendt sig

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Sydøstjyllands Politi er nu i kontakt med de to personer, som i weekenden blev opfordret til at melde sig selv, efter et køretøj på motorvejen blev ramt af en genstand sent fredag aften.

Fredag aften blev et køretøj ramt af en genstand, der tilsyneladende var blevet kastet fra motorvejsbroen på Snoghøj Landevej i Fredericia. Sydøstjyllands Politi kom herefter i besiddelse af videoovervågning, der viste to personer, som befandt sig på motorvejsbroen. De to personer blev derfor opfordret til at melde sig selv.

Opfordringen førte søndag aften til, at politiet søndag aften kom i kontakt med to drenge på henholdsvis 13 og 15 år. 

Sydøstjyllands Politi efterforsker fortsat sagen, og det videre arbejde skal være med til at afklare de nærmere omstændigheder. Dette arbejde indebærer blandt andet afhøringer af de to drenge.

”Ingen kom til skade i forbindelse med hændelsen, men vi anser det alligevel for at være alvorlig sag, for det kan være meget farligt, når genstande bliver kastet på køretøjer. Derfor understreger vi også på det kraftigste, at man skal lade være med at kaste noget som helst ud fra motorvejsbroer og lignende,” siger politikommissær Hans Hoffensetz.