FREDERICIA

Nyeste fra Beskæftigelses & Sundhedsudvalget: Formanden er tilbage efter voldsomt overfald

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Connie Maybrith Eden (SF) er tilbage i Fredericias politiske liv efter et voldsomt overfald på sin arbejdsplads

Connie Maybrith Eden, formand for Beskæftigelses- og Sundhedsudvalget i Fredericia Kommune, er tilbage i sit politiske virke efter en længere pause. Connie Maybrith Eden blev udsat for et voldsomt overfald på sin arbejdsplads, hvor hun blev slået bevidstløs.

– Nu i mit tilfælde er det jo også sådan, at jeg kan ikke huske ret meget af det, fordi jeg ret hurtigt bliver slået bevidstløs, fortæller Connie Maybrith Eden i et interview i DanmarkC TVs program: ‘Politik ved Bæltet’.

Connie M. Eden er fortsat mærket af overfaldet, men er glad for at være tilbage i politik.

– Jeg kan godt mærke, at de bøjede ribben har man jo glæde af et stykke tid. Og sådan en hjernerystelse skal man jo forholde sig til, så alt er jo ikke muligt. Men jeg begynder at være i gang med nogle ting og mærker efter, hvad jeg sådan kan holde til, fortæller hun.

Stramninger i kontanthjælpssystemet

Connie Maybrith Eden er dog vendt tilbage til en politisk virkelighed med store udfordringer. Beskæftigelses- og Sundhedsudvalget har netop drøftet en kommende reform af kontanthjælpssystemet, der indebærer stramninger på en række områder.

– Jamen, det er stort set alle ydelser på kontanthjælpsområdet. Det er boligydelser, det er ydelser i forhold til børn, det er ydelser i forhold til uddannelse. Så det ser alvorligt ud, og det er ikke små justeringer, det er store justeringer, lyder det fra Connie Maybrith Eden.

Der er meget mere på programmet i beretningen fra udvalgsformand Connie Maybrith Eden når DanmarkC TV i uge 42, sender programmet ‘Politik ved bæltet’ om det nyeste fra Beskæftigelses- og Sundhedsudbalget.