Kort Nyt

Fart over feltet og hjernegymnastik i Kanalbyen i efterårsferien

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Kanalbyen i Fredericia inviterer til sjove og udfordrende aktiviteter for børn og barnlige sjæle i efterårsferien

Efterårsferien byder på actionfyldte dage i Kanalbyen i Fredericia, hvor både fartdjævle og quiz-entusiaster kan få stillet deres lyst. Mandag den 14., tirsdag den 15. og onsdag den 16. oktober kan man dyste mod andre i fjernstyrede minibiler eller teste sin viden og samarbejdsevner i quizlegen Memory Run, det oplyser Kanalbyen i deres nyhedsbrev.

– De hurtige racerbiler styres med et joystick, som gør, at voksne hurtigt bliver til børn, som bare skal give den gas mod hinanden, lyder det fra arrangørerne.

Der bliver sat en bane op til de små elektriske køretøjer, som bliver tilpasset deltagerne. Først træner man, så tager man tid, og til sidst kører man ræs.

Hjernegymnastik i hele Kanalbyen

I Memory Run skal man i små hold med familie eller venner rundt i hele Kanalbyen på jagt efter forskellige poster med billeder.

– Her får man god brug for både viden og hukommelse, samarbejde og måske lidt held for at vinde! Undervejs kaster man med en terning, som afgør, hvilke poster man skal hen til. Man skal altså ikke gennem alle poster, men vinderne er det hold, der først svarer rigtigt på den sidste post med nr. 36, forklarer arrangørerne.

Hver aktivitet varer en time, og der er mulighed for at deltage i både Race Cars og Memory Run med en times mellemrum. Instruktører fra firmaet OurStuff guider deltagerne igennem dagens events.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig på forhånd på Billetto.dk.

Efterårsferien markerer samtidig afslutningen på sæsonen i Havnens Oase. Ishuset Kaptajn Gammel Havn holder åbent hele ugen, hvor man kan få sig en is og låne udstyr til at spille minigolf. Når efterårsferien er slut, bliver oasens faciliteter pakket væk for vinterhalvåret.

Aktiviteterne Race Cars og Memory Run er arrangeret af Fredericia Kommune i samarbejde med Kanalbyen i Fredericia og OurStuff.