FREDERICIA

Stor job- og uddannelsesmesse i Fredericia Idrætscenter i næste uge

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Årets største lokale job- og uddannelsesmesse, Job Over Broen, afholdes tirsdag den 1. oktober 2024 kl. 10-13 i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia – HAL 5 + HAL 6

I Fredericia Idrætscenter vil der være masser af aktivitet den 1. oktober, når årets største lokale job- og uddannelsesmesse åbner dørene fra 10.00 til 13.00 i hal 5 og 6. Messen, arrangeret i samarbejde mellem Fredericia og Middelfart kommuner, giver besøgende mulighed for at møde virksomheder og uddannelsesinstitutioner fra begge byer.

Lokale virksomheder søger nye medarbejdere

Messen vil præsentere et bredt udvalg af virksomheder fra Fredericia og Middelfart, som alle er på udkig efter nye medarbejdere til at starte enten med det samme eller i løbet af 4. kvartal 2024.

Deltagende virksomheder spænder fra store, kendte navne som Volvo Entreprenørmaskiner og Føtex til lokale virksomheder som Melfar Blomster og Solo Rengøring, i skrivende stund er 49 virksomheder, og 7 vikarbureauer tilmeldt.

Job- og uddannelsesmessen giver også mulighed for at udforske mulighederne for opkvalificering og videreuddannelse. Uddannelsesinstitutioner som EUC Lillebælt, SOSU FVH, SOSU Fyn + PAU,Fredericia Maskinmesterskole og mange andre uddannelsesinstitutioner vil være til stede for at informere om deres udbud af uddannelser og kurser.

Derudover kan besøgende deltage i to spændende oplæg om, hvordan man kan effektivisere sin jobsøgning. Oplæggene, som hver varer ca. 20 minutter, vil blive holdt af repræsentanter fra Jobindex og Candeno.

Virksomheder kan stadig tilmelde sig

Virksomheder, der ønsker at deltage i messen, kan stadig tilmelde sig ved at kontakte virksomhedsservice i Jobcenter Fredericia på telefon 72113699.