LOKALSPORT

Stor boldglæde til Fodboldens Dag i Taulov

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

YouTuberen Brizze spredte fodboldmagi til Fodboldens Dag

Taulov Sports- og Idrætsforening (TSIF) var igen i år vært for en fantastisk fodboldfest, hvor unge fodboldspillere fik mulighed for at kombinere deres passion for spillet med sjove aktiviteter og udfordringer. Blandt de mange gæster var den populære YouTuber og fodbold-nørd, Brizze, som endnu engang henrykkede børnene med sine imponerende evner og smittende humør.

Trick-konkurrencer og fodboldglæde

– Jeg er herude for at vise tricks, spille lidt med de unge og skabe en lidt anderledes aktivitet, fortæller dagens gæst, Brizze, der er kendt for sine imponerende fodboldfærdigheder. Mellem kampene kan de unge spillere komme over og prøve kræfter med forskellige fodboldøvelser og udfordringer.

– Jeg har spillet en masse en mod en. Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle spille så mange en mod en kampe. Men jeg ender med at spille i over en time, så jeg har nok fået lavet 100 tunneller, lyder det fra en smilende Brizze.

Udover en mod en-dysterne var der også fodtennis og andre sjove aktiviteter, der gav de unge mulighed for at opleve fodbold på en ny og anderledes måde.

Brizze, YouTuber og multi-atlet indenfor fodbold. Foto: DanmarkC TV

Taulov – et særligt sted for fodbold

Det er ikke første gang, Brizze besøger Taulov.

– Det er andet år i streg, jeg er her. Så jeg må have gjort noget rigtigt sidste år, siden de har hyret mig ind igen, lyder det fra Brizze, som fortsætter:

– Jeg elsker at komme herud og spille med alle de unge. Der er en helt særlig stemning her, og jeg nyder at se, hvor glade de bliver, når de får lov til at spille fodbold på en lidt anderledes måde, fortæller han.

Selvom fodbold stadig er en populær sport blandt børn og unge, er der ingen tvivl om, at den digitale tidsalder har skabt nye udfordringer for foreningslivet.

– Der er så mange andre ting, der kan fange de unges opmærksomhed i dag. Gaming, sociale medier… Det er blevet nemmere at skifte fra den ene ting til den anden, og det kan være svært at holde fast i de unge, siger Brizze og fortsætter:

– Det handler ikke kun om at vinde. Det handler om at være sammen, hygge sig og have det sjovt med bolden. Det er det, der er det vigtigste, lyder det fra Brizze.

DanmarkC TV sender et tv-indslag fra Fodboldens Dag lørdag d. 21. september.