Kort Nyt

Experience Fredericia indgår nyt partnerskab med lokal bar & natklub

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Experience Fredericia og Freddies Bar & Natklub går sammen om at skabe unikke oplevelser

Experience Fredericia er begejstret for at annoncere et nyt og spændende partnerskab med Freddies Bar & Natklub. Med samarbejdet håber Experience Fredericia at man kan trække store firmafester ind til byen, det oplyser Experience Fredericia i en pressemeddelelse.

Den nye aktør glæder sig over det kommende samarbejde

– Jeg glæder mig meget til at indgå i samarbejdet med Experience Fredericia. Jeg har tidligere arbejdet sammen med dem, og ved hvad de bringer til bordet, fortæller Frederik Rasmussen, ejer af Freddies Bar & Natklub i pressemeddelelsen.

Freddies drives af Frederik Rasmussen, der har mange års erfaring fra nattelivet med sig. På dansegulvet er der bogstaveligt talt højt til loftet, og den afslappede atmosfære favner bredt i byen. Freddies ligger på Prinsessegade 69, med de ikoniske søjler i indgangen, hvor der i tidernes morgen lå en biograf.

Samarbejdet udvider mulighederne for firmaevents

– Samarbejdet med Freddies Bar & Natklub er vigtigt for, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af venues til deres firmaevents. Her er Freddies et godt add-on til virksomheder, der ønsker lige netop den stemning som du finder på Freddies, udtaler Chris Hermansen, Salgs- og Tiltrækningschef hos Experience Fredericia, og tilføjer:

– Vi er helt overbevist om, at Freddies kan ramme et stort segment på firmafester, som de allerede i dag er rigtig stærke på, lyder det fra Chris Hermansen i meddelelsen.