Kort Nyt

Fredericia Kommune har fået ny hjemmeside

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Nyt design og forbedret navigation skal gøre det nemmere for borgere at finde information og bruge kommunale tjenester

Fredericia Kommune har netop lanceret en ny og forbedret version af deres hjemmeside, fredericia.dk. Selvom indholdet forbliver det samme, er designet og funktionaliteten blevet opdateret for at give brugerne en mere intuitiv og behagelig oplevelse. Nogle informationer kan være flyttet til nye steder, og nogle sider har fået nye overskrifter, men alt er gjort for at gøre det lettere at finde det, du søger, det oplyser Kommunen i en pressemeddelelse.

Blandt de nye forbedringer er:

  • Nyt design: Hjemmesiden har fået et visuelt løft med forbedret billedkvalitet og et mere moderne udtryk.
  • Bedre navigation: Det er nu nemmere at navigere fra forsiden til det relevante indhold, takket være en optimeret menu og struktur.
  • Forbedret søgefunktion: En opdateret søgefunktion med “type ahead” hjælper dig med at finde det, du leder efter, hurtigere og mere effektivt.

Mindre justeringer kan forekomme

Da hjemmesiden er helt ny, kan der stadig være små justeringer og rettelser, der skal foretages. Hvis du oplever problemer eller mangler, opfordres du til at kontakte kommunen på kommunen@fredericia.dk.

Derudover kan det tage lidt tid, før Google-søgninger peger på de korrekte sider på den nye hjemmeside. Kommunen arbejder på at løse dette hurtigst muligt.