Bredstrup-Pjedsted

Petanqebanen er klar igen i Bredstrup – Pjedsted og der er både fester og jubilæum m.v.

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Der sker fantastisk meget i lokalsamfundene uden for volden. DanmarkC TV ser på de kommende måneder i Bredstrup – Pjedsted

En renovering af en petanqebane sker ikke helt af sig selv, og det er så vores opgave at gøre noget ved det, beretter Ole Lauridsen til DanmarkC TV.

Der er udlagt ca. 3 tons stenmel på banen og stierne, af frivilligholdet, fremgår det at det netop udgivne Nyhedsbrev, og der kan man også læse, at lokale firmaer deltager aktivt i det frivillige arbejde der udføres. I dette tilfælde er det OJ-Entreprenør der indledningsvis gjorde det hårde arbejde med de 3 tons stenmel.

Fest for små og store
Der er tradition for “Børnedisco” i Brestrup – Pjedsteed, og det holdes der fast i. På sommerens sidste fredag, nemlig 30. august fra 17.30 til 21.30 giver den lokale og populære DJ, Stig Malling, den fuld gas, og det skal nok skal få børnene ud på dansegulvet.

Der er, fortæller Nyhedsbrevet, pizza og én sodavand / Slutchice med i prisen for det normalt helt udsolgte arrangement

De lidt ældre må vente helt til den 26. oktober kl. 17.30 med den velkendte, og ofte temabelagte “Efterårsfesten“. I år er temaet Halloween og så vil tiden vise, om der går et eller flere kollektive gys gennem Bredstrup – Pjedsted.

Underholdningen står ikke mindre en to bands for: Metropol og Rust.

Begge arrangementer holdes i hallen, og det forsætter med:

Åben Idrætsforening
den 21 september. Her kan store og små stifte bekendtskab med de mange sportstilbud der er i Bredstrup – Pjedsted.

Elbospejderne fylder 50 år og er stadig nutidig
Det er nok specielt, at en organisation der startede i England i 1907, og derfra spredte sig til hele verdenen stadig er helt moderne og fulgt med tiden.

Det er Elbospejderne i Bredstrup – Pjedsted også, selv om de først kom til noget senere: Det var i 1974 Elbospejderne, som en del af det landsdækkende Det Danske Spejderkorps i Danmark, startede. Enhver der tænker 50 år tilbage, og er gammel nok til det, ved hvor meget samfundet har udviklet sig. Det har Elbospejderne også, og er i dag en moderne spejdergruppe, der har fulgt med tiden.

Lørdag den 21. september 24 fra kl. 13 til kl. 16 holder Elbospejderne Åbent Hus med aktiviteter og lidt mundgodt – naturligvis fra bål. Det sker i spejderhytten på Stationsvej.

Kilde: Bredstrup-Pjedsted Beboerforening‘s Nyhedsbrev