FREDERICIA

Café Strandparken får nyt liv: Beboerforening overtager driften

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia Kommune og Skærbæk Beboerforening har indgået en midlertidig samarbejdsaftale om brugen af Café Strandparken frem til 1. november 2024

Fredericia Kommune forsøgte at indgå en forpagtningsaftale for Café Strandparken, men det lykkedes desværre ikke. I stedet har de indgået en samarbejdsaftale med Skærbæk Beboerforening for at sikre, at der fortsat er aktiviteter og liv i området, det oplyser Fredericia Kommune idag i en pressemeddelelse.

Beboerforeningen skaber aktiviteter

Beboerforeningen får mulighed for at bruge Strandparken og det tilhørende stuehus mod at de arrangerer offentlige aktiviteter i området. De planlægger allerede en jazzfestival den 17. august 2024, hvor Skærbæk Amatørteater også vil opføre deres årlige revy.

– Jeg er selvfølgelig ked af, at det ikke er lykkes at indgå en forpagtningsaftale for Strandparken. Men jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte et godt samarbejde med beboerne i området om Strandparken. Jeg ser frem til, at der igen vil komme aktiviteter og liv omkring Strandparken, siger Formand for Teknisk Udvalg, John Nyborg (A).

Samarbejdet skal give tid til at finde en permanent løsning

Samarbejdsaftalen giver Fredericia Kommune tid til at finde en permanent løsning for bygningerne i Skærbæk. De har brug for mere tid til at undersøge mulighederne og finde den bedste løsning for både lokalområdet og byen som helhed.

– Vi er rigtig glade for at få denne mulighed, så de flot renoverede bygninger i Strandparken kommer i brug til gavn og glæde for både lokalområdet og gæster udefra, lyder det fra formand for Skærbæk Beboerforening, Aksel Gruelund Sørensen.