Kort Nyt

175 året for ‘Slaget ved Fredericia’ fejres med festlige Fæstningedage på biblioteket

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Bibliotekets program bugner af aktiviteter for alle aldre

Fredericia Bibliotek markerer 175-året for Slaget ved Fredericia med et brag af et program under Fæstningedagene 2024. I samarbejde med Fredericia Shopping og Visit Fredericia byder biblioteket på otte forskellige arrangementer, der spænder fra skattejagter og børnemedalje-maling til foredrag om Danmarks Riges Grundlov, oplyser Fredericia Bibliotek i en pressemeddelelse.

Skattejagt, morgensang og historiske foredrag

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til en spændende skattejagt i gågaderne, hvor de kan lære mere om Fredericias historie. Derudover kan de male deres egen børnemedalje, pynte trægeværer og høre fortællinger om 1849 i børnehøjde. Biblioteket udleverer også aktivitetskit til ‘Soldat på mission’, hvor børnene kan rejse tilbage i tiden til 1849.

Voksne kan deltage i en særlig udgave af bibliotekets populære morgensang – 6. juli special – og høre foredrag med Kasper Green Munk om ‘Rejse til krigens steder’ samt et foredrag om ‘Danmarks Riges Grundlov’.

Billetter og priser

Vær opmærksom på, at flere arrangementer kræver billet eller har forskellige priser. Tjek bibliotekets hjemmeside eller hjemmesiden hos Visit Fredericia, Fredericia Shopping og Kultunaut for mere information.