Kort Nyt

Kirkegårdsleder takker af med afskedsreception efter 34 år

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Kirkegårdsleder Lene Petersen går på pension efter 34 år på Erritsø Kirkegård

Efter 34 år som en kendt og respekteret figur på Erritsø Kirkegård i Fredericia går kirkegårdsleder Lene Petersen på pension med udgangen af april. Beslutningen er truffet af helbredsmæssige årsager, oplyses det i en pressemeddelelse fra Erritsø Kirke.

Lene Petersen har gennem årene været en central figur på Erritsø Kirkegård. Hun blev oprindelig ansat som gravermedhjælper i marts 1990 og overtog ansvaret som graver i 1993. Senere blev Lenes stilling omklassificeret til kirkegårdsleder, da Erritsø Kirkegård kategoriseres som bykirkegård.

I sin tid på kirkegården har Lene altid haft fokus på at sætte mennesket i centrum. Hun har stræbt efter at skabe en tryg og omsorgsfuld atmosfære for de pårørende, der står i den svære situation at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse.

Omsorg og medlevenhed

Lene Petersen vil blive husket for sin omsorg og medleven, som hun altid har vist over for pårørende i sorg. Når en kær var gået bort, var det Lenes opgave at hjælpe de efterladte med at vælge en gravplads og guide dem gennem begravelses- eller bisættelsesprocessen. Hun har altid stræbt efter at sætte mennesket i centrum og sørge for, at de efterladte følte sig set og i gode hænder i en svær tid.

Reception for Lene Petersen

Menighedsrådet inviterer til reception for Lene Petersen søndag 28. april klokken 11.15. Alle er velkomne i sognehuset efter gudstjenesten. Her vil der være mulighed for at sige tak for Lenes mangeårige indsats og ønske hende alt det bedste i hendes pensionisttilværelse.