Politiets døgnrapport

Sydøstjyllands Politi beretter om flere harmonikasammenstød søndag

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det har sikkert manglet på afstand og opmærksomhed i trafikken i weekenden, siden flere uheld kan tilskrives at bilister kører op i en forankørende eller holdende bil

Vejlevej
Ved krydset Vejlevej/Vestre Ringvej holdt en kvinde på 43 år fra Fredericia for rødt lys, og satte langsomt igang da der blev grønt.
Uheldet skete søndag kl. 13.22.
Bagfra kom en mand på 30 år, også fra Fredericia, og fejlvurdere den forankørendes igangsætning.
Den 43-årige kvinde blev kørt til kontrol på skadestuen.

Kolding Landevej
Også her var der tale om en en påkørsel af en bil der ville svinge til venstre søndag kl. 17.12. Det var en mandlig bilist på 71 år fra Fredericia, der blev påkørt bagfra af en fredericiansk mand på 42 år.
De blev begge kørt til kontrol på skadestuen. Der skete en del materiel skade, og kun den ene bil kunne selv køre fra uheldsstedet.

Motorvejen
Søndag skete der et harmonikasammenstød ved udfletnings af Taulovkrydset i nordgående retning. Her havde en personbil med trailer mistet herdømmet , og var vendt rundt. Det medførte en kortvarig lukning af motorvejen, og naturligvis en kø af biler mod både Kolding og Fredericia.

Næste uheld skete da redningsmandskab og politi havde klaret den første ulykke. Her var der tale om fire til fem biler der var kørt op i hinanden.
Ambulancer og politi rykkede ud sammen med beredskabet.
Efter det oplyste var der ved søndagens uheld på motorvejen ikke impliceret fredericianere.