Læserdebat

Havearbejde, biodiversitet og påskedagene

Læserdebat af: Allan Søgaard-Andersen, EU-kandidat for SF, Fredericia

Mange af os bruger påskedagene i haven.

Det er en sund og god aktivitet, der gavner muskler, hjerte og hjerne.

Lige nu står vi med en national og global biodiversitetskrise. Insekter, planter og dyr forsvinder i en fart, som er meget bekymrende.

Derfor der det vigtigt at os haveejere, sammen med kommuner, regioner, stat samt internationale fora som fx EU gør alt hvad de kan, for at sikre gode levesteder for insekter, planter og større dyr.

Kun hvis vi gør en fælles indsats kan vi lykkes.

Det kan være uoverskueligt at vide hvordan man skal gøre, men her har bevægelser som fx Vild Med Vilje samt Danmarks Naturfredningsforening gode ideer til hvordan du selv kan gøre noget, som gavner biodiversiteten.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv